Jobba hos oss

Godsservice är ett distributionsåkeri med huvudkontor i Karlstad, men utgår även med vissa av våra fjärrlinjer från Örebro och Stockholm.  Vårt huvudsakliga uppdrag är att tillgodose företag med kompletta transport- och logistiklösningar. Vi är stolta över att vara DB Schenkers största transportör på stycke flöde i Värmland. I vårt uppdrag trafikerar vi även hela Mälardalen tillika delar av Dalsland och ner till Gullspång i Västergötland.

Vi är ett företag som lägger stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor, och med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att det också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete och hur vi hanterar mötet med våra kunder. Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det. Ett exempel är vårt projekt med Sveriges första dragbil med elhybrid.

Godsservice är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch, och vi erbjuder trygga anställningar genom ett tecknat kollektivavtal samt ett nära och bra samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet.