Om Oss

Godsservice är en del av DB Schenkers världsomspännande organisation sedan 1977. åkeriet  utför transporter åt DB Schenker i form av krets- och lokaltrafik.

Vi är DB Schenkers största transportör i Värmland på stycke flöde , och trafikerar idag hela Mälardalen, distriktet sträcker sig även en bra bit nedanför Åmål och Gullspång

Vi kör daglig trafik mellan

Värmland – Örebro, Värmland – Västerås  och Värmland – Stockholm.

Vårt största uppdrag är att tillgodose Värmländska företag med transporter och kompletta logistiklösningar. Vår terminal är belägen i Schenkers lokaler vilket betyder, att med vårt samarbete kan vi tillgodose både små och stora kunders behov.

Godsservice ingår i HOLfast -koncernen. som har terminal i Karlstad och omlastningscentral i Arvika. Huvudkontoret finns i Karlstad.

Verksamheten omfattar totalt ca 100 anställda, 65 bilar 45 släp och 4 paketbilar

Inom vår organisation har vi ett lagerhotell. Vi har lagerutrymme både inom- och utomhus, hjullastare och truckar till hjälp samt duktiga medarbetare som hjälper dig med godshanteringen. Vill du dessutom att dina kunder ska kunna hämta varor direkt på lagret har vi lösningen åt dig.

Vi löser din lagringsfråga på ett enkelt och smidigt sätt. Vårt mål är att ha nöjda kunder och medarbetare i ett fint samspel. Detta gör vi genom att se till att våra medarbetare har rätt kompetens, tar ansvar och visar en god vilja.