Lastbilschaufför på Godsservice i Karlstad 

Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater och att röra på dig i arbetet så skulle du trivas hos oss!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i vårt team med ca 100 chaufförer, 10 arbetsledare, en trafikledare och driftchefen. En arbetsdag kan bestå av uppgifter så som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till kund.

Vi är ett distributionsåkeri med huvudkontor i Karlstad, med undantag från vissa fjärrlinjer som utgår från Örebro eller Stockholm. Vårt huvudsakliga uppdrag är att tillgodose företag med kompletta transport- och logistiklösningar. Vi är stolta över att vara DB Schenkers största transportör i Värmland på stycke flöde, och trafikerar idag även hela Mälardalen. Vårt distriktet sträcker sig också en bra bit nedan för Åmål och Gullspång.

Med dagliga körningar inom hela Värmland samt till Örebro, Västerås och Stockholm är vi ett attraktivt transport- och logistikföretag för våra kunder tillika en arbetsgivare som kan erbjuda många olika arbetspass utifrån vårt geografiska spann!

Anställningsform:
Vi erbjuder timanställning efter behov, vikariat och provanställningar till att börja med!
Är du intresserad, skicka en intresseanmälan direkt!
Arbetstid är oftast 10 timmar, 4 vardagar i veckan med start mellan kl 05-08. Stationeringsort är dB Schenkers terminal på Örsholmen i Karlstad som du utgår ifrån (med undantag på några av våra fjärrlinjer där Örebro eller Stockholm är stationeringsort).

Upplärning sker innan start under ca två veckor och utifrån individuellt behov.
Vi erbjuder en trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet. Vi har även bra personalförmåner att erbjuda som eget gym, roliga personalaktiviteter, rabatter och främst av allt… lätt till skatt och högt i tak på terminalen och i vårt härliga gäng!

Vi tror att det är inte för inte många av våra medarbetare kommer tillbaka till oss efter de prövat vingarna på annat håll under en period! För oss som arbetsgivare är detta ett tydligt tecken på att vi är en arbetsgivare i förstaklass!

Kvalifikationer: Har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar när saker går undan passar du hos oss! Du har ett gott öga för hur du lastar olika typer av gods optimalt i lastbilen. Du är också social och gillar att lösa ev utmaningar tillsammans med våra kunder.

Vi behöver i första hand att du har CE-kort och ett giltigt YKB. Det kommer att glädja oss lite extra om du även innehar truckförarbevis och ett giltigt ADR-bevis för farligt gods. Du har god datavana, då alla ordrar hanteras i handdator.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss!
Välkommen att lämna en intresseanmälan via vårt ansökningsformulär eller maila till HR-chef malin@holfast.se.